Добре дошли, можете да влезете или да създадете нов акаунт

Свържете се с нас: 0899722980

 • 0 0.00 лв.
  Добавени продукти
   Вашата количка е празна
  • Общо: 0.00 лв.
  • Намаление: 0.00
  • Сума за плащане: 0.00 лв.

Фракционирано кокосово масло


Име: Фракционирано кокосово масло
Модел: Течно кокосово масло

Фракционирано кокосово масло, наречено също "течно кокосово масло", е форма на маслото, при което мастните киселини с дълги вериги са отстранени чрез хидролиза и парна дестилация. Това прави маслото течно на стайна температура и удължава срока му на годност. Има три основни вида мастни киселини - к...


4.49 лв.

Продуктът не е в наличност

Фракционирано кокосово масло, наречено също "течно кокосово масло", е форма на маслото, при което мастните киселини с дълги вериги са отстранени чрез хидролиза и парна дестилация. Това прави маслото течно на стайна температура и удължава срока му на годност. Има три основни вида мастни киселини - късоверижни, средноверижни и дълги вериги. Мастните киселини с дълга верига имат повече въглеродни атоми, което означава, че те изискват по-високи температури, за да се втечнят.

Какво съдържа фракционираното течно кокосово масло:
Капринови/каприлови триглицериди, миристинова и др. мастни киселини, които имат супер овлажняващи кожата/косата способности, както и антиоксиданти и витамини А, С и Е.

Течното кокосово масло е перфектното базово масло. Фракционираното кокосово масло има силно проникващи свойства и способства за вкарването на други масла и активни вещества в кожата.
То е изключително леко, бързо се абсорбира от кожата и не запушва порите.
Оставя усещане за мекота и гладкост, без мазен филм.

Течното кокосово масло е изключително стабилно и устойчиво на окисляване и гранясване и е с много дълъг срок на годност.

 

Може да се използва за лицето, тялото и косата.

 

Опаковка 50 мл в бутилка от тъмно стъкло

 

Последни коментари
Няма коментари
За да напишете коментар трябва да влезете в системата. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате от тук.

Подобни продукти