Добре дошли, можете да влезете или да създадете нов акаунт

Свържете се с нас: ----------

 • 0 0.00 лв.
  Добавени продукти
   Вашата количка е празна
  • Общо: 0.00 лв.
  • Намаление: 0.00
  • Сума за плащане: 0.00 лв.

Витализиращ гел за лице с микроводорасли


Име: Витализиращ гел за лице с микроводорасли
Модел: Витализиращ гел от зелени микроводорасли и полизахарид от червени морски водорасли. БЕЗ МАЗНИНИ.

Изключително  нежен гел на водна основа, БЕЗ изкуствени консерванти, оцветители, аромати, емулгатори, петролни продукти и др. химикали. Подходящ за всякакъв тип дехидратирана кожа. Особено добре се отразява на суха и чувствителна кожа, склонна към раздразнения при употреба на традиционни...


9.50 лв.
Количество:

Изключително  нежен гел на водна основа, БЕЗ изкуствени консерванти, оцветители, аромати, емулгатори, петролни продукти и др. химикали.
Подходящ за всякакъв тип дехидратирана кожа. Особено добре се отразява на суха и чувствителна кожа, склонна към раздразнения при употреба на традиционните козметични продукти.
Много подходящ за мазна кожа и  кожа с разширени пори. Стяга, овлажнява, регулира омазняването и предпазва от инфекции.

Витализиращия гел за лице не съдържа мазнини. Можете да го използвате толкова често, колкото желаете, но за да има оптимален ефект за кратко време, използвайте поне два пъти дневно. Нанасянето на гела става с леко втриване върху добре почистено лице. При бедна на мазнини кожа, след попиване на гела можете да използвате и няколко капки от Антиоксидант серума с водорасли, което ще създаде допълнителен комфорт на кожата, особено в по-сухите участъци около очите и устните, както и в областта на шията.  При силно дехидратирана и замърсена кожа се активират пречистващи  процеси в тъканите, които могат да доведат до усещане за затопляне в третираните зони, което  бързо изчезва.

Екстракт от зелени микроводорасли - Тонизира, освежава, стяга и  хидратира кожата, има противовъзпалително и успокояващо действие. Богат на антиоксиданти и витамини. Регулира омазняването и стяга порите. Стимулира регенерацията на тъканите. Прилага се при лечение на рани, кожни възпаления и изгаряния. Действа благоприятно при акне. Има известен радизащитен (противо-радиационен) ефект.
Извлекът от зелени микроводорасли подържа  жизнеността и нормалния тургор на кожата, благодарение на богато съдържание от биологично активни съставки като аминокиселини, витамини, мастни киселини, минерали и микро-елементи. Те хидратират и подхранваткожата, без да я натоварват. Зелените микроводорасли са богати на   противовъзпалителни и противоалергични компоненти, които предпазват от алергии и успокояват чувствителния тип кожа.  
Розова вода - Тонизира, стяга, има  противовъзпалително и противоалергично действие.
Глицерин -хидратиращо действие.
Агар-агар - Свързва и контролира вискозитета, хидратира кожата.
Калиев сорбат - Натурален слаб консервант, получен от сорбиновата киселина, която се  среща се в незрелите плодове на растения от семейство Розоцветни. Името произлиза от род  Sorbus – познатите  растения Калина/офика/ -Sorbus aucuparia и Мукина–Sorbus aria, в чиито плодове сорбиновата киселина е открита за първи път.  Сорбиновата киселина е растителен продукт, който е предшественик на естествения подсладител сорбитол. Растителните и животински клетки много лесно превръщат сорбиновата киселина в захари-сорбоза, глюкоза, фруктоза и др.

Двата продукта Витализиращ гел за лице и Антиоксидантния серум с водорасли и растителен Q10 могат да се ползват заедно като дневен или нощен крем за лице. Те по отделно представляват водната / Витализиращ гел/  и липидната фаза /Антиоксидант/ на традиционните козметични кремове.

В зависимост от типа на кожата, лесно можете да дозирате двете съставки /гел и масло/, за да удовлетворите нуждите  на своята кожа, които са строго индивидуални. Например,  ако кожата е мазна, ще се прилага преимуществено Витализиращ гел за лице, а колокото по-суха е кожата, толкова по-голямо трябва да е количеството на Антиоксиданта. Така се създава оптимална хидратираща и подхранваща грижа за всеки индивидуален тип кожа, както и постигане на правилно зонално разпределение на хидратиращите и омазняващите съставки върху лицето. Например: около очите и устните кожата е по-суха и там има нужда от повече Антиоксидант, а около носа, брадичката  и челото кожата е по-мазна и съответно ще изисква повече Витализиращ гел. По този начин всеки отделен потребител може сам да постигне най-оптималната ежедневна грижа за своята кожа, според нейните индивидуални потребности от хидратация, подхранване и омазняване.

Двата продукта Витализиращ гел за лице и Антиоксидант с водорасли и растителен Q10  могат да се ползват и независимо един от друг.

Да се съхранява в хладилник.

Ingredients (/INCI): ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, GLYCERINE, AGAR, ALGAE (SCENEDESMUS ACUTUS EXTRACT), POTASSIUM SORBATE. 
Състав: Екстракт от зелени микроводорасли (Scenedesmus acutus), розова вода, глицерин, полизахарид от червени морски водорасли (агар-агар), калиев сорбат.

Последни коментари
Няма коментари
За да напишете коментар трябва да влезете в системата. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате от тук.

Подобни продукти